diumenge, 26 de juny del 2011

DICTAMEN PERICIAL DE L'ENGINYER AERONAUTIC PER L'AEROPORT

Si us plau, hem de parlar per determinar quin pressupost podem arbitrar, entre tots, per a pagar el dictamen pericial de l’Enginyer aeronàutic independent que ha estat designat per a fer l’informe sobre el recurs de l’aeroport.

Degut a la importància del tema (parlem ni més ni menys que de un aeroport) ens han designat un enginyer expert, reconegut i de prestigi resident a Madrid.

Mentre tant, podeu parlar-ne entre vosaltres i amb la gent de l’Associació?. ÉS URGENT.

I una qüestió important perquè de l’abast del dictamen depèn, no només el recurs d’ara (contra la reserva provisional de sòl) que podria substanciar-se amb una opinió tècnica sobre els evidents defectes de tramitació sinó, també anar molt més enllà i dictaminar sobre aspectes que –potser- poden invalidar qualsevol posterior intent de prolongació de pista, categoria superior de l’aeroport clarament superior a la prevista, obstacles naturals, torrents i cursos d’aigua, elements de fauna i natura protegibles (si n’hi ha) etc.

Evidentment quan millor visió de conjunt doni, millor serà, del punt de vista del recurs present i cara a posteriors intents abusius (per expansionistes), però més dedicació professional –i per tant, més cost- suposarà.

El pèrit, coneixent les nostres circumstàncies -a través de la nostra advocada- està disposat a adoptar la profunditat de la seva feina al “nostre” pressupost.

Ara tot depèn de nosaltres i de quan ens “hi juguem” i de si preferim jugar-nos-hi “el poble” o defensar-lo amb una mica de diners.

Crec que d’alguna manera ha arribat el “moment de la veritat”: si volem defensar-nos hem de posari recursos (diners).

Altra cosa serà si guanyem i podem recuperar quelcom.

SI ALGÚ ENS VOL AJUDAR, FAREM UNA REUNIÓ A ADRALL.
ACCEPTAREM QUALSEVOL MENA D'AJUT, PER PETIT QUE SIGUI.
FINS EL MOMENT PORTEM PAGATS 18.000€.
QUI NO VULGUI EL MACRO-AEROPORT I L'ALLARGAMENT, ES POSI EN CONTACTE AMB NOSALTRES.

a.e.d.a.u@hotmail.com

Gracies

AEDAU