divendres, 30 d’octubre del 2009

1ª Visita d'obra del Conseller Nadal a l'aeroport de La Seu d'Urgell


El Conseller de PTOP Sr. Joaquim Nadal i Farreras ha fet la visita d’obra a l’aeroport de la Seu, acompanyat del Director General de PTOP a l’Alt Pirineu i Arán Sr. Jordi Mas i Ortega, l’Alcalde de Ribera d’Urgellet Sr. Antoni Capdevila i Tarradelles i el Tinent d’Alcalde Sr. Jesús Dòria i Parramon i el Regidor de Turisme de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell Sr. Miquel Caminal. Ha sorprès molt l’ excusada assistència de l’Alcalde de Montferrer i Castellbó Sr. Ramon Fierro i Rugall.
La visita ha estat seguida per tota la premsa local i andorrana.
Al entrar hem estat rebuts pel Cap dels Mossos, per saber si volíem parlar amb el Conseller (suposem que enviat pel Alcalde de Ribera), perquè al poc ha vingut la Cap del Gabinet del Conseller (suposem que enviada pel propi Conseller) per si volíem parlar amb ell. Els hem dit als dos que solament veníem de visita. La Cap del Gabinet ens ha dit que la Generalitat al fer una obra la fa a consciència. Li hem parlat del talús i ella ha entès l’abocador, amb lo qual hem vist la bona fe de la noia, però que no en tenia ni idea del que allí es pretén fer.

Al final del recorregut i la visita a la torre de control, el Conseller ha vingut a saludar-nos. Al preguntar-nos que volíem, hem aprofitat de per transmetre-li la nostra gran preocupació pel talús que volen construir per allargar la pista. Ens ha dit que això ho dictarà el Pla Director que ha licitat fa poc. Que, de totes maneres en seguiríem parlant mes endavant.
Ens han ensenyat la ubicació de l’heliport, a l’entrada de l’actual recinte; la situació dels dipòsits de combustible, on ara està el d’Helitrans; i el lloc on posaran la planta asfàltica, a l’entrada del recinte actual.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Una gran llàstima el que volen fer amb la comarca de l'Alt Urgell... Podrien millorar molt les comunicacions amb un ferrocarril ràpid fins a Lleida (on s'està fent un aeroport), o millorar notablement les comunicacions per carretera, però l'aeroport? d'aquí a uns anys estarà abandonat, i el talús que tant ens preocupa descuidat i perillós. S'ha de lluitar contra aquesta injustícia!