dimecres, 24 de juny del 2009

RECURS DAVANT LA SALA CONTENCIOSA ADMINISTRATIVA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUNYA CONTRA EL PLA ESPECIAL DE L’AEROPORT DE LA SEU

El 27 de Juny finalitza pels veïns el període de presentació del recurs contenciós administratiu al Tribunal de Justícia de Catalunya contra el projecte del Pla Especial per la reobertura de l’aeroport Andorra Pirineus. Es presentarà el dia 27 ó 29 de Juny un escrit anunciant als tribunals la nostra voluntat de recórrer.
El divendres 26 de Juny, s’atorgarà poders als advocats i procuradors a la Notaria de La Seu d’Urgell amb el Notari Sr. Xavier Francino.
Qui es vulgui unir a la demanda ho pot fer mes endavant atorgant poders i revisant molt be que en el seu recurs de reposisció hagi demanat la SUSPENSIÓ i que la Generalitat li hagi DESESTIMAT. També es poden unir al segon judici contra el Pla Especial. El fet d’unir-se a la part demandant ajudarà a interposar el recurs contenciós administratiu, qui hi estigui interessat es dirigeixi a AEDAU (a.e.d.a.u@hotmail.com) Les costes del judici seran repartides entre la població d’Adrall i les aportacions voluntàries les persones que solidàriament hi vulguin cooperar d’alguna manera, no hi haurà una quantitat fixa, s’acceptarà la voluntat, qualsevol mena d’ajut per petit que sigui serà de gran valor. Mes endavant us donarem el compte bancari de l’Associació en defensa de l’Alt Urgell –AEDAU- pel qui vulgui fer aportacions voluntàries. Els qui deixin el seu correu electrònic se’ls anirà passant l’estat de comptes e informant de la situació.
Tenim algun indici de que puguem ser considerats com a interlocutors de primera línia i treballar pel be de tota la comarca intervenint seriosament en la planificació general (que sembla que comencen a reconèixer que havia d’haver anat primer, abans que l’aeroport). Per això, i perquè el recurs dels veïns està carregat de raó, tenim la impressió que el recurs se l’estan prenent molt seriosament.
Exigim que les coses, si s’han de fer es facin d’acord amb la Llei, després d’un procés participatiu i transparent, adoptant totes les mesures compensatòries pel territori i protecció especial pels llocs mes afectats i fer el que calgui per a minimitzar l’ impacte i aportar valor amb una reactivació econòmica.