diumenge, 21 de juny del 2009

LES INTENCIONS DE LA GENERALITAT segons Manel Nadal, Secretari de Mobilitat i germanissim del Conseller Nadal


El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, ha mostrat la voluntat del Govern de reobrir abans que acabi l'any l'aeròdrom de la Seu d'Urgell. Aquest estiu i tardor s'hi duran a terme obres d'adequació a les instal·lacions per tal de deixar-les en condicions.

A la vegada, es redactarà un pla director que estudiarà les possibilitats de creixement de la infraestructura. Nadal també ha dit que un cop redactat el pla, d'aquí uns dos anys, el Govern tornarà a parlar amb Andorra, després que el cap de govern, Jaume Bartumeu, hagués fet una aposta clara pel de Lleida-Alguaire com a aeroport comercial de referència d'Andorra.

Manel Nadal ha afirmat que "cal ser realistes" després del pronunciament del govern andorrà. Tot i això, s'ha mostrat optimista a l'espera que Andorra es replantegi la seva posició i implicació en el projecte de l'aeroport de la Seu. Així mateix, el secretari per a la Mobilitat ha defensat que l'Aeroport de Lleida-Alguaire "ha de ser l'aeroport de referència dels Pirineus per vols comercials".