dimecres, 7 d’octubre del 2009

Tota la documentació de la licitació, adjudicació i direcció d'obra per la reobertura de l'aeroport de la Seu (clicar aquí)


Clicar damunt del títol i podreu entrar a veure tots els documents sobre la licitació, adjudicació, contractació i direcció d'obra de la propera reobertura de l'aeròdrom i heliport de la Seu d'Urgell.

Clicar damunt l'imatge per ampliar.

També s'ha licitat l'execució del Pla Director de l'aeroport comercial de la Seu d'Urgell. El que inclou tota l'obra per un gran aeroport, inclòs el talús d'Adrall, que entre el funcionaris de la Generalitat l'anomenen "PORTA AVIONS".

Entre els tècnics i funcionariat de AEROPORTS DE CATALUNYA que treballen en el projecte n'hi ha que no veuen gaire clar la construcció del "PORTA AVIONS" d'Adrall, degut a la proximitat a la població, a la inestabilitat de les terres i al fort impacte paisatgístic.

Sembla que amb les nostres queixes, al.legacions i plets, al final farem raonar a la Generalitat. De totes maneres no podem baixar la guàrdia.

Gràcies a l’ajut de tots vosaltres, els que us heu queixat a les reunions de la Seu, els que heu presentat al.legacions i d’altres gestions que heu fet, US ESTEM MOLT AGRAÏTS i al final potser aconseguirem que el projecte “si es que el fan, sigui una cosa raonable”

Moltes gràcies a tots.