diumenge, 10 de maig del 2009

Els AJUNTAMENTS de Montferrer i Ribera d'Urgellet "ENS HAN TRAÏT"


De conformitat amb allò que disposa l'article 112.3 de la Llei 30/1992 de 26 de Novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, s'ha donat audiència als ajuntaments de Montferrer i Castellbó i de Ribera d'Urgellet, els quals fins al moment, no han comparegut a l'expedient.

Pel que fa a la suposada vulneració del principi d'autonomia local, cal tenir en compte, en primer lloc, que el Pla especial inpugnat és un instrument de planejament redactat d'acord amb les determinacions de un Pla sectorial, el Pla d'aeroports de Catalunya aprovat per l'Administració sectorial corresponent, i en segon lloc que respecta les determinacions del planejament territorial. Per mes fer, durant la seva tramitació, els AJUNTAMENTS DE MONTFERRER - CASTELLBÓ I RIBERA D'URGELLET han pogut formular al.legacions en defensa dels seus interessos i, en qualsevol cas, NO HAN QÜESTIONAT L'APROVACIÓ DEFINITIVA de la infraestructura aeroportuària, amb la qual cosa TAMPOC PROCEDEIX DONAR LLOC A LA NUL.LITAT de pla dret INVOCADA PER AQUEST MOTIU.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el ayuntamiento de Montferrer castellbó,nos ha traicionado a mucha gente,estamos arreglados ,tendremos que cambiar de alcalde,de secretario hi alcalde pedaneo "vaya tropa"ja ja ja

Anònim ha dit...

cuando falta dinero en sus arcas,alguien tiene que pagar.HI HA TOCADO AAAAAAAAAAA ..... no no senyores,esto hay que arreglarlo SI?