dijous, 26 de març del 2009

Recurs contra el Pla Especial de l'aeroport de La Seu d'Urgell presentat al Conseller Nadal 24.3.09 (1ª part)


El text aprovat definitivament no subsana, no obstant, gran part dels defectes denunciats per aquesta part en el seu escrit d’al•legacions com a vicis invalidants o de nul•litat radical d’aquest document.
Així, segons es posarà de manifest en els motius d’impugnació que segueixen, aquest Pla Especial pateix els següents defectes invalidants:
- La seva tramitació i aprovació ha prescindit total i absolutament del procediment legalment establert, limitant el dret dels ciutadans a participar en la presa de decisions públiques i afectant llur dret de defensa.
- Constitueix un document incomplet, que manca de la documentació necessària per la seva funció.
- És un document immotivat, que no permet discernir les raons –ni la raonabilitat- de les decisions administratives adoptades.
- Vulnera el principi de jerarquia normativa i es troba mancat de tota legitimitat atès que no s’ha aprovat el Pla Director que necessàriament hauria d’haver-se tramitat amb caràcter previ.
- Les actuacions previstes en el mateix no es troben recollides amb caràcter previ al planejament general del municipi, en clara vulneració de la jurisprudència en matèria d’interès general.
- Vulnera la normativa en matèria de contaminació acústica així com el principi de sostenibilitat.
Per les raons especificades anteriorment resulta evident que el Pla Especial respecte el qual es formula el present recurs de reposició es troba viciat de nul•litat i és precisa la seva retirada urgent de l’ordenament jurídic, abans que el mateix pugui generar efectes la gravetat dels quals es veuria incrementada per llur notòria il•legalitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha arribat una carta certificada de PTOP dient que ha rebut l'al.legació contra l'aeroport. Si en el plaç d'un mes de la data de recepció no han contestat podem anar al Contenciós Administratiu.