dissabte, 7 de maig del 2011

AEROPORT DE LA SEU 2011

AEDAU Maig 2011

Aeroports de Catalunya vol allargar la pista d'aterratge fins a 1500 metres, vol dir un talús de 175 metres d'alçada per 500 metres de llarg. Arriba fins a uns 50 metres aproximadament de la primera casa d'Adrall.
I si un dia baixa el talús que ens passarà a la gent d'Adrall?
Nosaltres estem totalment posicionats en contra d'allargar la pista en direcció a Adrall.
Esperem que la Generalitat i els politics (President de la Diputació Jaume Gilabert, Alcalde de La Seu d'Urgell Albert Batalla, President del Consell Comarcal Jesús Fierro, Alcalde de Montferrer i Castellbó Ramon Fierro, Alcalde de Ribera d'Urgellet Antoni Capdevila Tarradellas, President de l’Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell Jordi Grau, President de l’Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell Miquel Angel Sánchez) que intervenen en el projecte tinguin sentit comú.
No es pot ensorrar un poble sota el paraigües d’un talús d’aquesta magnitud.
I també desconeixen que o a la cara nord com o la cara sud de la pista i va la central de Biomassa amb una xemeneia que deixarà anar vapor d’aigua a 90º, a una bona alçada.
Les dues coses no hi tenen cabuda, hauran d’optar per una cosa o un altra. Per descomptat dona mes llocs de treball la Biomassa que han parlat de 130, i de l’aeroport hi ha un estudi de la Generalitat que en 5 anys donarà 15 llocs de treball.
Si feu clic damunt de les imatges inferiors, ampliareu l’ultima comunicació oficial de La Generalitat sobre l’aeroport de La Seu.